bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Druten is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen! Bedrijven zijn in de gemeente Druten meer dan welkom. De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat. Kies je voor bedrijventerrein Westerhout, dan kies je voor ruimte in een groene omgeving. 

Omgeving Druten -  nieuwbouw - 1500 x 850 - Het Erfgoed 001
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 057
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 144
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 034
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 058
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 023
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 007
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 005
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 002
Omgeving Druten Nieuwbouw 1500 X 850 Het Erfgoed 156

Over het nieuwbouwproject

Als zelfstandig ondernemer kies je graag voor kwaliteit. Of het nu gaat om je werk, het product of je medewerkers. Samen ga je voor het allerbeste. Dat doen we bij Het Erfgoed ook. We bieden je riante kavels die je naar eigen inzicht kan indelen en bebouwen. Om de uitstraling van dit nieuwe stukje Druten hoogwaardig te houden, hebben wij ervoor gekozen om een historische architectuur aan te houden, passend bij de kwaliteit van het dorp. Het wordt het fraaiste stukje Druten van de toekomst! Wij kunnen je diverse voorbeelden laten zien en denken graag met je mee hoe jouw nieuwe droomwoning en de ideale werkomgeving eruit kan komen te zien. Er zijn al enkele woningen ontwikkeld, maar we kunnen je nog veel meer aansprekende ideeën aan de hand doen. Een stijlvolle nieuwe woon-werklocatie met de kwaliteit van weleer. Daar staat Het Erfgoed Druten voor.   • Omgeving

    De vriendelijke landelijke sfeer die de gemeente Druten uitstraalt komt goed tot zijn recht door het natuurschoon rondom de dijk en uiterwaarden van rivier De Waal. In de omgeving vind je volop natuurschoon, o.a. rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Fiets langs de vele historische bouwwerken en musea. Bezoek de kastelen van Druten. Druten bruist van de activiteiten; je hoeft je nooit te vervelen. De ligging ten opzichte van uitvalswegen is goed te noemen; aan de zuidkant van Druten ligt de Maas en Waalweg (N322). Daarnaast zijn de A50 en A73 en A15 belangrijke uitvalswegen. Sinds de A73 is doorgetrokken richting Duitsland ligt Druten ook als vestigingsplaats voor bedrijven bijzonder gunstig. Daarnaast ben jij met de bus binnen afzienbare tijd op de NS-stations in Nijmegen en Tiel. 

  • Wat zit er in de buurt

    Het Erfgoed is gelegen aan Het Kleine Ambacht en ligt tussen een bedrijventerrein en een woonwijk. De ideale combinatie voor een mooie woon-werkwoning. De locatie wordt stijlvol en hoogwaardig in aansprekende, historische stijl. Direct sfeer! De gemeente beschikt over verschillende sportcomplexen. Basisschool De Kubus ligt om de hoek. Het centrum kent een gevarieerd aanbod aan winkels, supermarkten en gezellige horecagelegenheden.

  • Wie worden je buren

    Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand, dus wonen is een genot. En voor zakelijke klanten is het voordeel dat de bereikbaarheid en parkeergelegenheid perfect is. Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wil je toch ook graag bij horen? Bespreek al je wensen met ons en samen komen we tot jouw ideale woon-werk oplossing. En wij rekenen je graag voor hoe betaalbaar dit is! Echt waar, je droom is dichterbij dan je denkt. Ligging

De kavels zijn gelegen op Bedrijventerrein Westerhout, dit is gelegen aan de Heersweg, ten westen van het centrum van Druten. De bereikbaarheid is zeer goed. Via de Van Heemstraweg en provinciale weg N322 zijn de op- en afritten van de snelweg A15 en A50 binnen enkele minuten te bereiken.


Update

Nog maar één kavel beschikbaar!

Is Druten helemaal jouw dorp? Zoek niet verder en hak de knoop vandaag nog door. Voor €279.000,- is kavel met bouwnummer 11 van jou!

Bekijk hier het kavel