bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Nog maar één kavel beschikbaar. Het Erfgoed, Druten.

Projectnieuws ·

Wordt jouw droomhuis werkelijkheid in Druten? Is Druten helemaal jouw dorp? Dan is dit de plek die jij binnenkort jouw thuis kunt gaan noemen!

Dit is je laatste kans om een kavel te bemachtigen op het Erfgoed. Reageer daarom snel! Alleen kavel met bouwnummer 11 is nog beschikbaar. Bouwnummer 12 is nu onder optie, maar de kans is zeer klein dat deze opnieuw beschikbaar komt. 

De uitstraling van dit nieuwbouwproject is sfeervol en er wordt rekening gehouden met de historische architectuur, waardoor de hele wijk haar uniforme hoogwaardige karakter behoudt. Wij bieden je de handvatten om deze droom te realiseren. Jij krijgt de vrijheid om jouw ideale woning helemaal zelf in te delen. Je kunt natuurlijk een architect inschakelen, maar misschien weet je niet zo goed waar je beginnen moet. Ook daar kunnen we in bijspringen, er zijn al enkele woningen ontwikkeld en wij hebben ideeën en voorbeelden van woningen om je op weg te helpen. Met jouw inbreng wordt jouw woning gegarandeerd uniek, een plek om je snel thuis te voelen.

Neem snel contact met ons op en wie weet is bouwnummer 11 binnenkort van jouw!

Direct naar het woningaanbod