bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Je eigen nieuwbouwwoning met bedrijfsruimte? Een grote woonkeuken? Wil je een bijzondere kapvorm? Jij kiest!

Druten is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen! Bedrijven zijn in de gemeente Druten meer dan welkom. De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat. Kies je voor bedrijventerrein Westerhout, dan kies je voor ruimte in een groene omgeving.

Op Het Erfgoed Druten kan je flexibel ondernemen, er zijn kavels beschikbaar vanaf circa 700m2. Liever meer of minder oppervlakte? Alles binnen de grenzen van het bestemmingsplan is bespreekbaar. Het Erfgoed is bestemd voor bedrijven met een milieucategorie van 1 tot en met 5. Enkele voorbeelden van sectoren die zijn toegestaan: productie, bouwnijverheid, dienstverlening, logistieke sector en distributie, transport, groothandels- en productiebedrijven en opslag. Het Erfgoed ligt ten westen van centrum van Druten. Via de Van Heemstraweg en provinciale weg N322 zijn de op- en afritten van de snelweg A15 en A50 binnen enkele minuten te bereiken.

Naast de ruime mogelijkheden van realiseren van je bedrijfsbebouwing kan jij je droomvilla realiseren naast je werkplek. Het bedrijfspand dient als zodanig herkenbaar te zijn en zich te onderscheiden van het woonhuis. Op het plan kan je al enkele voorbeelden terugvinden.

Je mag jouw bedrijfsvilla naar eigen wens ontwerpen. Hiervoor gelden een aantal spelregels. Zo mag de villa een goothoogte hebben van maximaal 9 meter, hoogte van 12 meter en een inhoud van 6000m3. Een woning met een zadeldak is toegestaan.

Voor de “bedrijfskavels” is het bestemmingsplan Westerhout 1993 van kracht geschikt voor o.a. industriële en ambachtelijke bedrijven/-inrichtingen en met milieucategorie 1 t/m 5;
Op de bedrijfskavels dient minimaal een bedrijfsbebouwing van 150m2 gerealiseerd te worden en een bedrijfswoning van maximaal 600m3

Elk bedrijf realiseert op eigen terrein voldoende parkeerruimte voor bedrijfswagens en auto’s van personeel en bezoekers. Vraag Sjuul van de Klok Makelaardij Druten naar de mogelijkheden, er kan vaak meer dan je denkt!

Update

Nog maar één kavel beschikbaar!

Is Druten helemaal jouw dorp? Zoek niet verder en hak de knoop vandaag nog door. Voor €279.000,- is kavel met bouwnummer 11 van jou!

Bekijk hier het kavel